عرق گلاب سرد یا گرم,نحوه مصرف عرق گلاب, طبع عرق گلاب ,طریقه مصرف عرق گلاب,طبع مصرف عرق گلاب
[divider style=”solid” top=”20″ bottom=”20″]
گلاب به مایعی است که از تقطیر گل محمدی به دست می آید. فصل بهار بهترین زمان برای چیدن گل محمدی و تهیه گلاب از آن می باشد. گلاب رایحه ی خوشی دارد و از آن در صنعت عطرسازی استفاده می شود. گلاب علاوه بر صنعت عطرسازی، فواید درمانی بسیاری دارد و دارای خواص ضدالتهابی، ضدباکتریایی، ضد درد، ضد تشنج، ضد برونشیت و… می باشد.
مصرف گلاب ممتاز
طعم آن مورد پسند ذائقه و گوارا بوده، اشتها را که معمولا در هنگام بروز استرس و غم مختل می شود تحریک نموده.
بوی آن برای قلب و مغز مفید، آرام بخش و تسکین دهنده است.
گلاب با بهبود عمل هضم و رفع یبوست به کاهش وزن کمک می کند.
برای درمان یبوست و نفخ دوران بارداری مفید است.
به هنگام شب برای رفع بی خوابی موثر است.
برای تقویت لثه توصیه می شود.
حتی برای بهبود آفت های دهان کاربرد دارد.
برای مجاری هوایی و ریه ها نیز مفید است.
نرم کننده مجاری هوایی و گلو و حلق است.
برای شخص تب دار توصیه می شود گلاب خنک بنوشند.
برای تقویت قوای عمومی بدن موثر است و باعث تجدید انرژی در بدن می شود.
برای کسانی که سردرد ناشی از گرمی و چشم درد و سرخی چشم دارند موثر است.
ماسک کردن روی پوست یا جایگزین کردن آن به جای شیرپاک کن موجب می شود تا به مرور پوست آنها طراوت و نشاط خود را به دست آورد.
لطفا مقاله خواص عرق گلاب را مطالعه نمایید. تا در این زمینه اطلاعات بیشتری داشته باشید.
انواع گلاب
گلاب سنگین (درجه یک) :
در 100 میل لیتر از این گلاب 35 میلی گرم اسانس وجود دارد.
گلاب سبک (درجه دو) :
در100 میلی لیتر از این گلاب 15 میلی گرم اسانس وجود دارد.
گلاب دو آتشه :
برای تهیه گلاب دو آتشه پس از یکبار تقطیر و گلاب گیری روی گل های دیگ، گلاب به دست آمده قبلی را می ریزند.
گلاب پس آب :
برای تهیه گلاب پس آب به گل های دیگ بعد از یکبار گلاب گیری آب اضافه می کنند.
ترکیبات و ارزش غذایی یک بطری گلاب
گلاب گلاب سرشار از ویتامین C، ویتامین E، تانن، پکتین، سیترنلول، گرانتول، استاروپنین و فنیل اتانول می باشد و دارای ترکیبات مفیدی مانند ترپن ها، گلیکوزیدها، فلاوونوئیدها، آنتوسیانین ها و… است .
طبع گلاب
گلاب یکی از پر مصرف ترین عرقیات می باشد که طبیعت گرم ومعتدل دارد و به دلیل خواص و طبیعت ویژه ای که دارد، برای تقویت قلب، کبد، معده و اعصاب مفید است. طبیعت انواع گلاب ها گرم و معتدل است و طبع گلاب سه آتشه، دو آتشه، درجه یک، درجه دو و پس آب، به ترتیب از گرمی به خنکی می رود.
نحوه مصرف گلاب
از گلاب برای تهیه شربت گلاب، انواع کیک و شیرینی، انواع مربا، شله زرد، حلوا و چای گلاب استفاده می کنند. مهم ترین خاصیت گلاب آرام بخش بودن آن است و به همین علت از آن در مراسم های سوگواری استفاده می کنند. در ایام امتحانات نیز برای تقویت قوای عمومی و تجدید انرژی در بدن از گلاب استفاده کنید.
بهترین مقدار مصرف عرق گلاب آن است که پیش از وعده غذایی نهار و شام حدود نصف استکان از گلاب را میل کنید.
برای تهیه عرق گلاب کاشان با بهترین کیفیت ، ارزانترین قیمت و خرید مستقیم از تولید کننده روی لینک زیر کلیک کنید:

